Jubileum

Ping. Een seintje van Linkedin. ‘Iemand heeft je gefeliciteerd met je éénjarig jubileum bij Over Motoren’. Oh… nu alweer? Dat ging ook voorbij alsof het niks was. En dat kan ook kloppen natuurlijk. Daarom nu een verhaaltje.

Tijdje geleden alweer! Ik weet het, het lijkt op het bericht dat ik al eerder plaatste en daar is niks aan gelogen. Ik heb het nog steeds bizar druk met veel zaken buiten motoren. Dat is natuurlijk niet te verkopen op een site genaamd ‘Over Motoren’, dus val ik jullie daar niet mee lastig. Het heeft ook niks met motoren te maken, maar goed… Ik wil deze site wel een beetje aanhouden voor de toekomst, dus mag er af en toe ook wel een update komen.

Wat heb ik in de tussentijd allemaal gedaan? Nou ja, studeren en werken…. zoals zovelen. Maar zo heel af en toe is er toch een motor gerelateerd dingetje tussen geslopen. Je kent het wel: je let éven niet op en hop.. er zit er weer eentje op een motor. Of fiets, om eerlijk te zijn. Want ik heb nu eindelijk kunnen doen waar ik al het hele jaar naar uit gekeken heb. Sinds een jaar geleden Ducati aankondigde een mountainbike op de markt te zetten, heb ik uitgekeken naar de datum waarop ik daar aan proeven kon. En proeven heb ik gedaan…

Heel af en toe komt er nog een motortestje tussen geslopen, al ben ik ook wel tot de conclusie gekomen dat ik er écht heel weinig tijd voor heb op dit moment… maar goed. Zo heb ik met mijn collega’s van Bikebrewers.com een set Indians op de gevoelige plaat vastgelegd. Kijk vooral daar ook even! Dat fotograferen komt er ook nog tussen, wat op zich beter te behappen is dan rijden en alles wat er bij komt kijken, het is op het moment makkelijker in een kort moment gedaan. Zo leer je nog eens wat.

Hoe dan ook: het is weer een teken van leven, we zijn er nog en we gaan nog even op dezelfde voet verder. Het is nou eenmaal zo. Nu wordt het weer winter, waarschijnlijk zal er tussen nu en volgend voorjaar niet veel gebeuren behalve boeken, boeken en nog meer boeken. Mocht het wel gebeuren, dan laat ik het uiteraard weten.

Een gedachte over “Jubileum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.