Heb je de lente al in je bol?

Jawel, er is nieuws. We leven nog, om te beginnen. En zoals je ziet heb ik me uitgeleefd… zowel met de motor als met de camera. En het wordt binnenkort nog beter, als ik nog eens nieuwe accessoires binnenkrijg. Zo werken we uiteindelijk toe naar nieuwe mogelijkheden voor nog meer coole beelden zoals bovenstaande. Watch this space… of facebook, uiteraard (dat is misschien sneller). Maar goed. Wat zien we hier? De nieuwe ZX-6R en een Panigale V4, maar dan wel met nieuwe Pirelli’s. En daar gaat ’t in dit geval om. Een verhaaltje daarover is in de maak en zal ik ook wel delen via de sociale media, zoals altijd.

Daarnaast ben ik nog volop aan het kijken naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe werkvormen en wie weet wat daar nog uit gaat komen. Ook dat zal nog wel een gevolg krijgen, want stilzitten… dat is moeilijk. Zeker als je het Over Motoren hebt en naar buiten kijkt. Zulk weer kan niet onbeantwoord blijven natuurlijk. Ik zal ook nog eens een reisverslag hier neerzetten binnenkort, lijkt me ook een goed idee. Leesvoer is de shit. Zeker in de geschreven media…. tot de volgende knoop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.