Hoe ineens een boel veranderen kan

Natuurlijk wordt er nog hard gewerkt aan motoren. Natuurlijk wordt er nog hard gewerkt met motoren… maar dat is niet alles wat er gebeurt. Vandaar een kleine update… omdat het al lang genoeg geleden is.

Er is meer dan alleen motoren en daar ben ik me maar al te bewust van. Dat is dan ook de grote reden van de verminderde activiteit hier op deze site. Ik ben een nieuwe studie begonnen die me sowieso een dag per week van de straat houdt, maar dat betekent ook dat het huiswerk dat daar bij komt, me nog meer van mijn vrije tijd af snoept. Daarnaast heb ik een job aangenomen om toch voldoende inkomen te genereren, wat ik anders mis zou lopen door de afgenomen activiteit in motorland. Beide zaken hebben zoals je begrijpt een diepe impact op het motorleven, maar wees vooral niet getreurd: er komt nog ruim voldoende moois aan. Niet alleen is deze situatie tijdelijk, maar er bestaan ook nog vakanties en andere momenten waarop niet gestudeerd of gewerkt wordt. En dat betekent gas!

Voor de directe toekomst komen nog snel een verslag en film van het duo KTM 690 Enduro en SMC-R, maar ook van een drietal Honda’s op een koud maar uitnodigend Assen, een nieuwe Kawasaki ZX-6R, een Triumph Scrambler en meer. Dus blijf kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.