EICMA 2018…. blaren, blaren (en een paar motoren)

Een tipje: trek nooit nieuwe schoenen aan als je van plan bent een beurs te bezoeken. Zeker niet als het meteen ook “toevallig” de grootste beurs van Europa en mogelijk de wereld is.  Maar goed, dat gezegd hebbende: EICMA 2018 ligt weer achter ons en het was opnieuw een bijzonder geslaagd evenement. Met geloof het of niet minder oppervlak, wat dus voor de gelopen kilometers niet eens veel uitmaakt.

Waar te beginnen? Leuk idee hoor, zo’n blog.. maar zie dan nog maar eens een beetje alles bij te houden. Geeft niet, dat moet wennen. Komt vanzelf goed. Welnu, alle spelers waren uiteraard aanwezig, noem een merk en ze pakten uit. Sommigen daarvan heb ik daardoor ook niet op m’n gemak kunnen bezichtigen, dan moest ik alweer door naar de volgende presentatie. En dan zijn er nog de kleinere deelnemers, die óf toevallig op de route lagen, óf dus zomaar overgeslagen werden. Daar zit geen structuur in, dat is puur willekeurig, dus als iemand zich overgeslagen voelt: het spijt me, ik deed het niet met opzet.  Hoe dan ook heb ik wel een samenvatting kunnen maken van hoe het er dit jaar uitzag, kijk hieronder maar eens.

Voor dit jaar was ik eens niet in opdracht van een medium aanwezig, maar puur op eigen initiatief. Ik vond gewoon dat het moest. Het is wel even een (kleine) investering, maar je krijgt er ook wat voor terug. Hopelijk. Enfin, veel kijkplezier!

 

En tussendoor heb ik ook nog met de nieuwe elektrische Vespa, de Elettrica, gereden. Al was het maar een paar minuutjes, dat maakt zelfs weinig uit. Het is een leuk ding en ook daar is natuurlijk beeld van. Kost je maar een minuutje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.