Soms gaat het iets minder over motoren… maar snel ook weer wel.

Soms moet je gewoon even je best doen voor het beste resultaat. Nou is verantwoording niet per sé nodig, maar toch is een kleine toelichting soms wel even handig. Want hoewel het voornamelijk over motoren gaat, kan het soms ook handig zijn, of zo uitkomen, dat het net even anders is. Zoals bijvoorbeeld mountainbiken. Dat is op zich zelfs nog goed te vergelijken en je moet van tijd tot tijd ook gewoon werken met wat je hebt.

Het eenvoudigste: om van hier uit een stukje uit te leven kun je natuurlijk een motor regelen (kopen of anderszins) en daarmee ergens naartoe om daar tekeer te gaan. Laten we het nu eens over offroad rijden hebben; dan betekent dat dus ergens waar het is toegestaan. Of je pakt de mountainbike en duikt het bos in. Voordelen: het lijkt op elkaar, maar vooral: je bent binnen een uur weer terug, inclusief een flinke workout. En vies word je ook plenty, geloof me.

Reden twee zijn dan ook de overdraagbare vaardigheden en het gelijke gevoel.

Maar soms is het gewoon ook makkelijker of laagdrempeliger. En als je dan bijvoorbeeld een nieuwe camera hebt waarmee je flink wilt experimenteren, kan dat net zo eenvoudig of zelfs nog eenvoudiger op de fiets. Doen wat je wilt, stoppen wanneer het uitkomt of om iets te tweaken, het is gewoon heel makkelijk. Op de motor loop je al snel tegen veel meer uitdagingen aan en die kunnen dan wachten tot het juiste moment. Als je alles uitgezocht hebt bijvoorbeeld.

Dus dan kan het gebeuren dat je eerst iets maakt als bijvoorbeeld dit:

Voordat je doorontwikkelt tot een eerste motor-gerelateerd eindresultaat als dit:

En dat is nog maar het begin van wat hopelijk nog een hele reeks films gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.