Bigtwin Bikeshow 2018

Het behoeft geen verdere toelichting, de Bigtwin Bikeshow is bekend genoeg. Voornamelijk voor eigen publiek, maar ook dat is een vaag begrip. En sowieso is dat publiek almaar greder aan het worden. Dat is ook te zien aan de standbemanning en exposanten, steeds meer merken sturen hun vertegenwoordigers naar de Expo in Houten. Zelfs Honda is van de partij, dit jaar voor het eerst. En dat op slechts een dag voorafgaand aan de Eicma in Milaan.

Persoonlijk was hét Piece de Résistance de Indian FTR 1200, die bij hoge uitzondering al aanwezig kon zijn. Nogmaals, zo vlak voor Milaan is normaal gesproken maar weinig mogelijk. Maar dat de motor er was, gaf voor mij de doorslag. En wat een ding is het….  maar goed, daar hebben we het een andere keer nog wel over. Voor de rest; paar foto’s gemaakt, boel mensen gesproken. ’t was leuk. Zin in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.