Watersporten… 2.0

Eigenlijk wel redelijk letterlijk, die titel. Na in het verleden wel eens meer aan watersport gedaan te hebben, was het tot nu toe allemaal min of meer motorloos… tot ik twee jaar geleden voor Yamaha iets zinnigs mocht proberen te zeggen over hun Waverunner lineup. Blijkbaar is dat bevallen en blijven hangen, want ik mocht onlangs opnieuw mee naar Portugal voor een verslag over de -opnieuw- nieuwe Waverunners. En het ligt voor de hand: net als met auto’s, motoren, eigenlijk alles wel, valt hier ook wat over te zeggen. Een nieuw model is anders, Liefst beter en daar kun je dus wat over melden. Of ik dat zelf ook kan, tja… misschien moet ik het dan nog maar wat vaker doen, zodat ik een beetje routine op kan bouwen. Maar ik heb er toch een leuk filmpje van kunnen maken.

Lees de rest binnenkort in de nieuwe JFK.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.