Yamaha Niken

Ergens in mei stond ik plots bovenop een gletscher, op uitnodiging van Yamaha. Om de overeenkomst te laten voelen tussen hun nieuwe product en de werking van carveski’s. Omdat twee meer is dan één, omdat carven zo’n sprong voorwaarts was in de wereld van het skieën. Die motor is uiteraard de Niken, de nog steeds veelbesproken Niken. Yamaha gaat er mee door en biedt voor volgend seizoen onder andere ook de Niken GT, met meer luxe, een kofferset en hogere ruit. Maar dat verandert aan de rijsensatie natuurlijk nauwelijks iets. Hoe dat rijdt, hoop ik een beetje te kunnen laten zien in de volgende film. Het heeft even geduurd, maar nu is het dan toch af. https://youtu.be/MN6O3KIMGiA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.